Tuesday, December 11, 2012

ZIUA CONTACTULUI Și ZIUNA ELIBERĂRII NOASTRE


FACEȚI CUNOSCUT!


(9 dec.2012; de la Cobra)

Este timpul să luăm măsuri! Este timpul să ne luăm soarta în propriile noastre mâini!
Pentru aceasta, vă propunem ca în ziua solstițiului de iarnă din 21 dec.2012, care corespunde exact sfârșitului de ciclu, așa cum este prevăzut și în calendarul Maya, să vă reuniți în grupuri cât mai mari de oameni.
În acea zi, un flux puternic de energie luminoasă plecat din Soarele Central Galactic, va atinge Pământul și va declanșa mari schimbări de lungă durată.
Oamenii adunați în acea zi în grupuri cât mai mari, vor invoca prezența și intervenția fraților noștri din univers cărora le vom cere să ajute planeta noastră și umanitatea de pe ea să se elibereze de tirania forțelor întunecate.
Pentru prima oară în istoria omenirii avem șansa de a ne crea propriul nostru destin de locuitori liberi ai Pământului.
Efortul nostru colectiv și conjugat din ziua de 21 dec. va fi menit să activeze planul eliberării și înălțării noastre. Popularizați această convocare, trimiteți-o la toate adresele cunoscute, folosiți toate mijloacele care vă stau la dispoziție! Trimiteți surselor mass-media și insistați să publice această convocare!
Postați pe You Tube, pe Facebook etc! Vă rugăm faceți mobilizarea maximă de care sunteți capabili! Este vorba de soarta noastră și a planetei noastre. Nu tratați acest apel cu ușurință sau cu neîncredere. ESTE VORBA DE UN MOMENT UNIC ÎN CARE NE PUTEM DECIDE SOARTA, NE PUTEM ELIBERA.
Este nevoie să se realizeze o masă critică de energie umană care în acele momente să dorească același lucru. Efectele vor fi sigure numai dacă se va crea această masă critică. Altfel, nu este sigur că se va produce bascularea.

Poate că Dumnezeu ne va ajuta mai mult, dar ȘI NOI TREBUIE SĂ FACEM CEVA.

Din câte se cunoaște la această oră, masa critică globală va trebui să fie de cel puțin 118.000 de persoane, concentrate pe același gând, aceeași dorință (de a fi eliberați), la momentul trecerii fluxului de energie peste ei. Având în vedere că nu toate ființele umane au o putere mare de concentrare, ni se indică să participe cel puțin 144.000 de oameni, la crearea aceastei concentrări sincronizate.

Este nevoie să consultați tabelul de mai jos pentru a afla momentul când se va produce solsțiul în zona în care vă aflați. Mai dificil va fi pentru cei la care momentul va cădea la orele cuprinse între miezul nopții si 5-6 dimineața. Din acest motiv, pe aceștia îi rugăm să -și facă un asemenea program de odihnă încât la acele momente să se poată grupa, sau să facă o meditație individuală.

Momentul producerii SOLSTIȚIULUI este 11.11 (GMT) (adică ora 11 și 11 minute), din data de 21 dec.2012.
Ora locală în diferite puncte ale globului pământesc  va fi următoarea:
11:11 GMT. Orele exacte pentru fusuri orare diferite sunt:
 1:11 am HAST (Hawaii)
 2:11 am AKST (Alaska)
 3:11 am PST (Los Angeles)
 4:11 am MST (Denver)
 5:11 am CST (Houston)
 6:11 am EST (New York)
 9:11 am BRST (Rio de Janeiro)
11:11 am GMT (London)
12:11 pm CET  (Paris)
1:11 pm SAST (South Africa)
1:11 pm EET (Bulgaria, ROMÂNIA)(adică la ora 13 și 11 minute)
1:11 pm EET (Cairo)
3:11 pm MSK (Moscow)
4:41 pm IST (India)
7:11 pm CST (Beijing)
8:11 pm JST (Tokyo)
10:11 pm EDT (Sydney)
Cei care nu vă regăsiți zona pe tabelul de mai sus, puteți accesa: http://www.timeanddate.com/time/map.
Sau consultați harta de mai jos:

Ce trebuie făcut în acele momente.
 1.  Cu câteva momente înainte de solstițiu (pentru România, ora 13 și 11 minute):
      -)  luați o poziție de meditație (în picioare sau așezat),
    -) relaxați-vă mintea și destinteți-vă corpul, astfel încăt nimic să nu vă distragă atenția.
      -) închideți ochii fizici și efectuați timp de câteva minute (2 sau 3) respirații complete și profunde.
2.  Conectați-vă imaginar cu grupul principal de activare aflat pe platoul piramidei Giza din Egipt, și vizualizați deasemenea cum vă reuniți cu toate grupurile de oameni

răspândite pe întregul gob pământesc, întrunite în același scop.
3. Alegeți imaginar o navă spațială care se află exact la azimutul locului unde vă aflați (deasupra capului) și conectați-vă energetic cu ființele aflate pe acea navă cosmică, ființe care la acel moment vor lucra pentru același obiectiv ca și noi.      
(Cunoașteți desigur că la ora actuală există foarte multe nave extraterestre în spațiul aerian înalt al Pământului.Ele sunt venite de mai mult timp cu scopul de a ajuta umanitatea și planeta să ascensioneze.Ele nu pot fi observate fie din cauza altitudinii, fie pentru că folosesc tehnici speciale de camuflare, pentru a nu putea fi reperate de către forțele întunecate).
4.  Vizualizați cum o lumină alb-strălucitoare coboară de la nava cu care ”lucrați”, direct în corpul vostru, după care, se îndreaptă spre centrul Pământului.
Exprimați-vă dorința ca ființele de pe navă să intre în contact cu voi și să ajute umanitatea să se elibereze în acel moment al solstițiului. Puteți întreba care este numele acelei nave.
5. Asigurați pe cei aflați pe navă de hotărârea voastră necondiționată de a ascensiona și exprimați-vă dorința ca ei să coboare pe planetă pentru a vă întâlni.

  Dragii noștri, dacă vom fi capabili să ne strângem laolaltă (imaginar) măcar 144.000 de oameni, avem toate șansele să ne eliberăm (de fapt, să ascensionăm și să scăpăm de tutela întunecaților).

Urmare a acestui exercițiu, un flux puternic de energie ne va pătrunde ființa tot așa cum există posibilitatea să obținem un răspuns clar de la ființele extraterestre pe care, cei mai evoluați, pot chiar să le vadă.

  Cei care doresc să obțină legătura la un nivel mai avansat cu nava pe care și-au ales-o în acest exercițiu, pot folosi protocoalele CE-5, elaborate și detaliate de dr. Steven Greer. În acest scop, puteți accesa adresa www.etletstalk.org     Precizări importante:
 a) data activării (21 dec.) poate să nu coincidă cu  data producerii evenimentului așteptat.
 b) data activării (21 dec.) poate să nu coincidă cu momentul debarcării civilizațiilor extraterestre.
 c) data activării (21 dec.) poate să nu coincidă cu momentul declanșării evenimentelor cu impact negativ în plan fizic asupra planetei (schimbarea polarității, cutremure, apariția a doi sori pe cer etc) dintre care, unele, pot fi simple fabulații.
 Informații suplimentare privind perioada 12-21 dec. 2012.
   * Pe data de 12 dec. (cu 9 zile înainte de momentul încheierii ciclului cosmic) se va dechide portalul 12.12.12, portalul despre a cărui importanță și scop s-a mai vorbit în numeroase comunicări.
El va aduce energiile care vor ajuta ființele umane să-și definitiveze pregătirea și transformările interioare pentru ascensionare.
   * Data de 12 dec. va fi o zi foarte indicată pentru ca oamenii să se alăture oricăror grupuri care se vor forma în vederea meditației comune din 21 dec., orele 13.11 (ora României) sau 11.11 am. GMT, momentul producerii Solstițiului.
   * Pe data de 12 dec., asteroidul cu nr. 4179 (Nota C.M.: probabil că se referă la planeoidul Nibiru, despre care s-a vorbit în articolul precedent), va trece foarte aproape de Pământ, fără a declanșa însă evenimente catastrofice pe planeta noastră. Puteți găsi referiri la acesta, la adresa:
http://www.thetruthbehindthescenes.org/2012/12/09/big-asteroid-4179-toutatis-flyby-on-december-12-2012/
     * Perioada de timp între 12 decembrie și 21 decembrie va fi intervalul rezervat pregătirilor finale pentru ascensionare, data de 17 dec. reprezentând momentul produceii valorii maxime a undei trecerii prin punctul zero, așa cum puteți observa pe diagrama de mai jos:
    * Pe data de 18 dec., ca în fiecare an, Soarele nostru fizic va face conjuncție cu Soarele Central Galactic.

În acel moment, o undă puternică de energie de la Soarele Central va ajunge pe Pământ, pe care-l va baleia timp de câteva zile.
     În acest an, acesta va fi doar un preludiu al valorii maxime a fluxului energetic care se va manifesta pe 21 dec.
Despre intervalul 17 – 21 dec. Puteți afla detalii accesând adresa:
http://beforeitsnews.com/2012/2012/12/cern-lhc-largest-ever-experiment-coincides-with-mayan-end-date-2440756.html
     Comunicatorii afirmă că este posibil ca forțele întunecate să facă, în această perioadă,  o ultimă încercare de a zădărnici Ascensiunea din 21 dec. Suntem asigurați că această încercare disperată va fi anihilată înainte de a se produce.
     Dacă analizați cu atenție harta astrologică  privind perioada de până în 21 dec., inclusiv, veți putea observa o configurație yod (?) îndreptată de la Saturn, la 9 grade Scorpion, Venus, la 9 grade Săgetător și Pluto, la 9 grade Capricorn, spre Jupiter, la 9 grade Gemeni.
Această configurație poate fi interpretată astfel: Venus care este în conjuncție cu Antares, se opune lui Jupiter, care este în conjuncție cu Aldebaran. Axa Aldebaran-Antares este un filament plecat din interiorul sursei de Lumină Galactică,  și semnifică încheierea definitivă a războaielor și spiritului războinic, la nivelul Galaxiei noastre, sfărșitul dualității și victoria finală a Luminii Divine, în galaxie.        
Coroborat cu pozițiile ocupate de Venus și Jupiter, se poate spune că acesta este un semn foarte bun pentru planeta noastră, pe 21 decembrie.





No comments:

Post a Comment